Nieuws en Recensies

DINSDAG 9 OKTOBER 2018

LEZING DOOR: BRAM EN INSKE ZAALBERG  

                        

Hoe kun je op een eenvoudige manier werken aan je gezondheid? Hoe kun je bloesemremedies op een makkelijke manier voor jezelf uitzoeken? Wat is aromatherapie en hoe pas je dit toe? Wat zijn celzouten en met welke lichamelijke klachten hebben deze te maken?

In deze lezing leggen Bram Zaalberg en Inske Zaalberg aan de hand van voorbeelden de werking van bloesemremedies uit. Je maakt niet alleen kennis met de bloesemremedies, ook met aromatherapie en de Schüssler celzouten.

Je leert op eenvoudige manier te werken aan je gezondheid. Waarbij je begint niet eerst de klacht te bestrijden, maar juist door het tegenovergestelde aan te vullen. Ben je bijvoorbeeld angstig? Dan heb je een tekort aan moed. Bloesemremedies helpen je het tekort aan moed aan te vullen, waarbij de angstklachten vanzelf afnemen. Bloesemremedies werken op  het bewustzijn en zijn goed toepasbaar in allerlei verschillende situaties die wij mensen tegen komen op ons levenspad.

Bram Zaalberg is oprichter en producent van Bloesem Remedies Nederland, schrijver van o.a. het boek Spiegel je met Bloesemremedies en het Ankertje Bloesemtherapie. Hij geeft ruim 35 jaar cursussen in binnen en buitenland over zowel de Bloesemtherapie als de over de Schüssler celzouten. Inske is producent van Bloesem Remedies Nederland en werkt als therapeut met bloesemremedies, celzouten en aromatherapie. Website: www.bloesemremedies.com

WAAR:                               Zalencentrum de Bongerd in Heteren

                                         Dinsdag 9 oktober 2018 van 20:00 - 22:00 uur.

ENTREE:                            € 7,50 inclusief 1 kopje koffie/thee.

ORGANISATIE:                    Heteren Ontmoeting & Inspiratie

Aanmelden is gewenst via  klmdoyer@gmail.comof via 06-29423828.

www.spirituele-ontmoeting-heteren.com