Nieuws en Recensies

Recensie: Lezing Bloesemremedies, celzouten en aromatherapie

 

Op 9 oktober organiseerde Inspiratie & Ontmoeting Heteren (IOH-HOI) haar eerste lezing. Bram en Inske Zaalberg van Bloesem Remedies Nederland vertelden bevlogen en vol passie over de werking van hun bloesemremedies, de Schussler celzouten en aromatherapie.

 

Ze lieten de aanwezigen ervaren hoe je met behulp van celzouten minder last van straling van bijv. je mobiele telefoon kan hebben. Ook werd de lucht door Inske verfrist met heerlijk geurende Orchid airsprays met de prachtige namen: Joy, Kindermagie, Bescherming en Reiniging. Erg handig in gebruik en afgaande op de verhalen zeer geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.

Het grootste deel van de avond vertelden Bram en Inske over hoe de bloesemremedies je kunnen ondersteunen op verschillende momenten in je leven. Wat vele oh's en ah's veroorzaakte onder de dertig aanwezigen, was dat iedereen op zijn stoel een ‘cadeautje’ vond.  Een tasje met  informatie en een kaartje met de afbeelding van een prachtige bloem. Wanneer er een nieuw bloemenplaatje op het scherm verscheen, vroeg Bram: ‘Is er iemand die deze bloem op zijn kaartje heeft?’ Bij een ja, ging Bram vertellen waarvoor de remedie van deze bloem wordt gebruikt. Wat opviel was dat de betekenis en werking opvallend aansloten bij wat iemand bij- en over zichzelf herkende. Hoe bijzonder! Dat alles een eigen trilling en specifieke energie heeft en wat dat voor ons betekent. Zeker in de relatie van mensen onderling, werd heel mooi beeldend– aan de hand van een spiegeltje -uitgelegd door Bram. De tijd vloog voorbij. Na afloop van de lezing waren Inske en Bram gelukkig nog lang aanwezig om alle individuele vragen te beantwoorden.

Kortom: HOI kijkt terug op een geslaagde eerste avond.  

 

 

 

 

 

Kaartje BLOEM PURPLE FLOWER
WERKING PURPLE FLOWER
ARTIKEL IN VIERKRANT SCHUYTGRAAF MET LINK NAAR IOH-HOI
PERSBERICHT GEMEENTENIEUWS OVER ONZE LEZINGEN