Nieuws en Recensies

13. feb, 2018
Kennismaken met EFT met Cella van der Staak
'Tappen' om stress kwijt te raken

'Kennismaken met EFT' heet de lezing van Cella van der Staak uit Elst. EFT is de afkorting voor Emotional Freedom Techniques: negatieve emoties worden veroorzaakt door een kortsluiting ergens in het lichaam. Door het kloppen met de vingertoppen op bepaalde meridiaanpunten wordt de storing opgeheven, en kan de energie weer vrij stromen.
Dit is in een notendop het verhaal over de techniek: heel eenvoudig en iedereen kan het leren. Je hoeft er ook niet in te 'geloven' om het te laten werken. Het is een door een Amerikaanse psychiater ontwikkelde techniek, die algemeen en met veel resultaat wordt toegepast. Voor mensen met trauma's, maar ook voor mensen die last hebben van 'gewone' alledaagse stress.
Cella vertelt over de achtergrond van de techniek en geeft een demonstratie met iemand uit de zaal. Om je er verder in te verdiepen geeft Cella korte en langere cursussen, zie haar website www.newlifepoint.nl. Cella is ook aanwezig op de spirituele markt die wij organiseren in de Bongerd op zaterdag 14 april a.s. Informatie daarover volgt nog.

Lezing door Jan Terlouw

Hoe wordt een natuurkundige schrijver?

De loopbaan van Jan Terlouw is geen alledaagse: na dertien jaar kernfusie-onderzoek werd hij politicus, politiek leider van D66, minister van economische zaken, vice premier, commissaris van de koningin in Gelderland, lid van de Eerste Kamer, maar tot zijn verrassing ondertussen ook schrijver. Zijn liefde voor het verhaal speelde daarbij een grote rol. Zijn ervaring als wetenschapper, politicus en schrijver komen hem goed van pas bij zijn strijd tegen klimaatverandering, waar hij zich tegenwoordig veel mee bezig houdt.

Waar:             Zalencentrum de Bongerd in Heteren

Tijd:               20 maart 2018 van 20.00 uur – 22.00 uur

Entree:           volwassenen € 7,50 p.p., jongeren tot 21 jaar € 5 p.p., incl.1 drankje

Organisatie:    Centrum voor Spirituele Ontmoeting Heteren     

Aanmelden is gewenst via irma@roksnoer.com of via 026 – 472 20 76

www.spirituele-ontmoeting-heteren.com