Nieuws en Recensies

Voorpagina nieuws

Op 19 september start er een nieuwe lezingenreeks bij HOI-IOH

4. sep, 2019
Op 19 september start er een nieuwe lezingenreeks bij HOI-IOH
Na een succesvol eerste seizoen start Ontmoeting & Inspiratie Heteren (HOI-IOH) met een nieuwe lezingenreeks. De organisatie- Bart Jan Modderman Jansen en Kim Doyer-Walter- biedt u met veel enthousiasme en plezier een serie lezingen. Lezingen waarin HOI-IOH op een laagdrempelige en praktische manier wil inspireren. Met sprekers die u enthousiast hun visie en inzichten vertellen. Op het gebied van gezondheid, het (samen) leven en op bewustwording van lichaam en geest.
Je ontvangt tijdens de lezingen praktische handvatten die je meer inzicht kunnen geven in jezelf, in je natuur, in je omgeving, in je lichaam of in de psyche. De thema’s zijn ook in seizoen 2019/2020 zeer afwisselend.
Kom je ook? Elke 3de donderdag van de maand in Zalencentrum ‘De Bongerd’ in Heteren.

Lezing 19 september 2019

Bas ten Velde neemt je tijdens de lezing ‘ONTDEK JE TOXINES EN TEKORTEN’ mee op onderzoek. Hoe zit het met de zuur-basen verhouding van het lichaam? De meeste mensen gebruiken eerder een multi-vitamine, dan een mineralensupplement. Mineralen zijn nog belangrijker dan vitamines. Op deze avond kom je er via verschillende testen achter hoe het is gesteld met jouw mineralenhuishouding en de toxische belasting van je lichaam.

De lezing is van 20:00-22:00 uur. (Inloop vanaf 19:30) in Zalencentrum ‘De Bongerd’ te Heteren. Entree: € 8,50 inclusief kop koffie/thee. Aanmelden: Graag! Via inspiratie.ontmoeting.heteren@gmail.com
ARTIKEL IN GEMEENTENIEUWS NELLIEN KLOMP

Recensie Lezing: De Tzolkin openbaart je potentieel

Lezing 13 november : De Tzolkin openbaart je potentieel

De belangstelling voor de Tzolkin groeit met de dag. Steeds meer mensen voelen zich aangetrokken tot de wijsheid die in deze kalender van de Maya verscholen ligt. Op dinsdag 13 november sprak Kees in Heteren bevlogen over de Tzolkin.

Kees is met recht een expert te noemen over dit onderwerp. Kees zet zich al 20 jaar samen met zijn vrouw Barbara actief in om de gebeurtenissen die plaatsvinden met behulp van de energetische matrix van de Tzolkin voor een ieder op persoonlijk niveau te duiden.

Kees legt het publiek uit hoe met behulp van je geboortedatum je landingspositie op de kalender kan bepalen. Van daaruit kom je uit bij een van de 20 golven gekoppeld aan een van de  13 tonen die je inzicht geven in je potentieel en wat missie (zielepad) is hier op aarde.

Het publiek was onder de indruk. ‘Boeiende materie’ . ‘Ik ben nieuwsgierig gemaakt’. ‘Super’, ‘Verhelderend’.

Voor degene die voor het eerst met de energiematrix in aanmerking kwamen kwam er wel veel informatie op hen af. Prachtige omschrijvingen van de golven met namen als de witte tovenaar, blauwe adelaar, gele zaad en de rode draak spraken tot de verbeelding.

Gelukkig kan je op de site van Kees en Barbara alles nog eens rustig nalezen. En ook voor jou en je gezin, vrienden de gratis Kinkaart opvragen. Wij zijn in ieder geval genoeg geïnspireerd om de komende weken de dag energieën eens bij te houden.

En om in de termen van Kees te blijven! Load it down😊 op www.kinweb.eu.

Recensie: Lezing Bloesemremedies, celzouten en aromatherapie

 

Op 9 oktober organiseerde Inspiratie & Ontmoeting Heteren (IOH-HOI) haar eerste lezing. Bram en Inske Zaalberg van Bloesem Remedies Nederland vertelden bevlogen en vol passie over de werking van hun bloesemremedies, de Schussler celzouten en aromatherapie.

 

Ze lieten de aanwezigen ervaren hoe je met behulp van celzouten minder last van straling van bijv. je mobiele telefoon kan hebben. Ook werd de lucht door Inske verfrist met heerlijk geurende Orchid airsprays met de prachtige namen: Joy, Kindermagie, Bescherming en Reiniging. Erg handig in gebruik en afgaande op de verhalen zeer geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.

Het grootste deel van de avond vertelden Bram en Inske over hoe de bloesemremedies je kunnen ondersteunen op verschillende momenten in je leven. Wat vele oh's en ah's veroorzaakte onder de dertig aanwezigen, was dat iedereen op zijn stoel een ‘cadeautje’ vond.  Een tasje met  informatie en een kaartje met de afbeelding van een prachtige bloem. Wanneer er een nieuw bloemenplaatje op het scherm verscheen, vroeg Bram: ‘Is er iemand die deze bloem op zijn kaartje heeft?’ Bij een ja, ging Bram vertellen waarvoor de remedie van deze bloem wordt gebruikt. Wat opviel was dat de betekenis en werking opvallend aansloten bij wat iemand bij- en over zichzelf herkende. Hoe bijzonder! Dat alles een eigen trilling en specifieke energie heeft en wat dat voor ons betekent. Zeker in de relatie van mensen onderling, werd heel mooi beeldend– aan de hand van een spiegeltje -uitgelegd door Bram. De tijd vloog voorbij. Na afloop van de lezing waren Inske en Bram gelukkig nog lang aanwezig om alle individuele vragen te beantwoorden.

Kortom: HOI kijkt terug op een geslaagde eerste avond.  

 

 

 

 

 

ARTIKEL IN VIERKRANT SCHUYTGRAAF MET LINK NAAR IOH-HOI
PERSBERICHT GEMEENTENIEUWS OVER ONZE LEZINGEN