Over IOH-HOI

HOI, 

Welkom bij IOH-HOI. Heteren Ontmoeting & Inspiratie. Elke maand organiseren wij een lezing om te inspireren en elkaar te ontmoeten. 

Inspiratie & Ontmoeting Heteren

Wij, Kim, Josje en Bart Jan hebben ervoor gekozen ons in te spannen om een  vervolg te geven aan de lezingen die eerder werden georganiseerd door Spiritueel Ontmoetingscentrum Heteren. Om iedereen de mogelijkheden aan te bieden elkaar en zichzelf op een andere manier te blijven ontmoeten en te inspireren. 

We hebben gekozen voor een nieuwe naam. Naar HOI gespiegeld: Inspiratie & Ontmoeting Heteren (IOH). 

HOI staat voor een open begroeting en gespiegeld staat hij voor IOH, ofwel Inspiratie & Ontmoeting Heteren.

HOI wil verbinden en een brug slaan tussen jong en oud.  

 

Visie

“Zoals ik jou ken, ken jij mij”

Onze visie is holistisch. Op micro niveau betekent dat lichaam, geest en ziel zijn één. Op macro niveau zijn we uiteindelijk allemaal één.

De ander ben jij, de ik voor wie ik de ander ben. Ik ben de ander voor de ik... die de ander is. Hoe verschillend we ook mogen zijn, ieder heeft zijn plaats in deze wereld. Is niet meer of minder, alleen maar anders. De wereld ziet er anders uit zonder jou.  

Respect staat hoog in ons vaandel. Net als liefde, wat iets anders is dan enkel lief doen. Verbinding is een hartzaak en we willen harthorend te zijn. Dit is geen schrijffout! ...Te horen met ons hart.

Tot ziens op een van de lezingen bij Heteren Inspiratie & Ontmoeting.


Warme groet,

Kim, Josje en Bart Jan