Over IOH-HOI

HOI,

Fijn dat je een kijkje neemt op onze website.  

Op 19 september 2019 gaan we weer van start!  

 

Elke  maand organiseren wij (Bart Jan Modderman Jansen en Kim Doyer) een lezing. Omdat we het leuk en belangrijk vinden elkaar en jou op een laagdrempelige en praktische manier te inspireren en te ontmoeten.

Met sprekers die u enthousiast hun visie en inzichten vertellen. Op het gebied van gezondheid, het (samen) leven en op bewustwording van lichaam en geest.

Je ontvangt tijdens de lezingen praktische handvatten die je meer inzicht kunnen geven in jezelf, in je natuur, in je omgeving, in je lichaam of in de psyche. De thema’s zijn ook in seizoen 2019/2020 zeer afwisselend.

 

Verschillende thema's 

Seizoen 2019/2020 zal opnieuw mooie onderwerpen bieden. Over voeding, sociale omgang, je lichaam gezondhouden, mindsets etc. Tip: Check regelmatig onze agenda voor het actuele aanbod. 

Thema's van vorig seizoen 2018/2019: o.a. Geweldloze Communicatie, de werking van Bloesemremedies, Het belang van een goede ademhaling en een prachtige lezing over engelen.

Foto's kan je terugvinden in het Fotoalbum.

TIP: Check regelmatig onze agenda voor het actuele aanbod.  

HOI-IOH en Heteren

Onze naam HOI is gespiegeld naar Inspiratie & Ontmoeting Heteren (IOH). 

HOI staat voor een open begroeting en gespiegeld staat hij voor IOH, ofwel Inspiratie & Ontmoeting Heteren. Alhoewel wij niet (meer) woonachtig zijn in Heteren is dit wel de plek waar wij ons ook komend seizoen 2019/2020 aan zullen verbinden.

Kom je ook? Elke derde donderdag van de maand in Zalencentrum 'De Bongerd' Heteren.   

Warme Groet,

Kim & Bart Jan